Membra a Grupului S.C.R.                                                          
_________________________________

   
_________________________________

Anunt Licitatie Publica
Anunt angajare Director Strategie


_________________________________
           Infiintata la data de 7 aprilie 1998, Agentia de Investitii Servicii si Afaceri (A.I.S.A INVEST S.A) ofera servicii de consultanta si management in afaceri la toate nivelele de activitate.

       Echipa AISA Invest este alcatuita din specialisti de inalt profesionalism, din principalele domenii de activitate ale industriei romanesti.

       Strategia manageriala a echipei AISA Invest, entitate ce coordoneaza Grupul S.C.R., vizeaza in primul rand armonizarea mediului extern al Grupului S.C.R. (economic, competitiv, tehnologic, etc.) si a mediului intern (structura, resurse, climat si cultura organizationala, stil de management, etc.) printr-o monitorizare continua a evenimentelor si tendintelor interne si externe.

       In formularea optiunilor strategice, analizam si retinem amenintarile si oportunitatile prezente si viitoare ale mediului extern, precum si potentialul intern, fortele si slabiciunile sale, posibilele avantaje competitive in raport cu ceilalti concurenti, toate acestea determinand capacitatea de actiune, de adaptare a societatilor ce compun Grupul S.C.R. la provocarile mediului economic romanesc.          
All Right Reserved  Copyright (c) Webtouch 2004
Last updated 13.2.2015